Doorgaan naar artikel
Wizards Unite-beta voorbereidingen
Larissa Bakker
Larissa Bakker
Profiel

Nadat het enige tijd stil bleef over de komst van de opkomende AR-hit, kunnen we je inmiddels wat tips geven om kans te maken om uitgenodigd te worden voor Wizards Unite-beta en om gewoon zo goed mogelijk mentaal voorbereid te zijn. Naar verwachting komt deze online in het tweede kwartaal van dit jaar in mei of juni. Hierbij een lijstje met wat je alvast kan doen ter voorbereiding.

Dit is wat we je aanbevelen om te doen:

  • Schrijf je in voor de beta.
    • Dit is echt wel het belangrijkste: schrijf je in voor de beta! Dat kan hier op de officiële website van Wizards Unite. We bevelen het aan om dit zowel via een Android- als iOS-toestel te doen en in meerdere regio’s. Dit omdat het niet bekend is welke regio het eerst uitnodigingen zal krijgen en je zo je kansen verspreidt.
  • Level je Pokémon GO– en Ingress-accounts.
    • Niantic beloont bekende spelers sneller als het aankomt op beta-uitnodigingen. Level dus je Pokémon GO– en Ingress-accounts zo hoog mogelijk op. Let wel dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als waarmee je je inschrijft voor de Wizards Unite-beta.
  • Lees de Harry Potter-boeken.
    • Ook al heb je ze nog niet gelezen, dan is dit het moment. Met nog minstens twee maanden te gaan kun je wellicht de tijd vinden om de hele boekenreeks van Harry Potter te lezen, maar ook die van Fantastic Beasts, Quidditch en meer, allemaal geschreven door J.K. Rowling. Hiermee kun je je Harry Potter-kennis alvast vergroten en weet jij straks al het hoe en wat van de wezens, spreuken en andere aspecten die waarschijnlijk terug zullen komen in Wizards Unite.
  • Speel Fantastic Beasts: Cases.
    • Fantastic Beasts: Cases is een typisch “cases”-spel (ook wel een ‘hidden object-game’ genoemd). Je zoekt voor aanwijzingen in een afbeelding, lost mysteries op en gaat door een tijdlijn van een reeks verschillende verhalen op een rustig tempo. Dit is een gratis te spelen spel, te downloaden voor Android en iOS, gepubliceerd door Warner Bros..

Het duurt nog een paar maanden totdat de beta van Wizards Unite zal verschijnen, maar in de tussentijd kun je alvast lid worden van onze Wizards Unite-community op Facebook zodat je van alle nieuwtjes die bekend worden, direct op de hoogte bent!