Doorgaan naar artikel
Aloys van Outersterp
Aloys van Outersterp
Voormalig hoofdredacteur
Profiel

Na het eerdere uitstel is nu de nieuwe The Crew 2-releasedatum bekendgemaakt. De game is vanaf 29 juni 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Daarnaast is een speciale ‘Motor Edition’ onthuld, die exclusief via de Ubisoft Store verkrijgbaar zal zijn. Deze bevat volgens het persbericht het volgende:

· The Crew 2 Gold Edition en Season Pass: spelers genieten van nieuwe voertuigen, outfits, extra content en nog veel meer.

· Het Motorsports Deluxe Pack: bevat unieke outfits en voertuigen, waaronder de FORD F-150 RAPTOR RACE TRUCK 2017, PILATUS PC-21 AIR RACE EDITION 2002 Plane en de ABARTH 500 MONSTER TRUCK EDITION 2008.

· Een Amerikaanse The Crew 2-nummerplaat: spelers ontvangen deze speciale nummerplaat in een collector box met ook een exclusieve Steelbook®, de officiële kaart van de game en vier originele stickers.

Bij het plaatsen van een pre-order krijg je het ‘Legendary Motors Pack’, met onder andere de Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 en de HARLEY-DAVIDSON® IRON 883TM 2017. Wil je al voor de The Crew 2-releasedatum aan de slag? Dan kun je je aanmelden voor de beta.