Doorgaan naar artikel
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered opgedoken in Italië
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Sinds de uitstekende remaster van de eerste titel uit de reeks, gonst het al van de geruchten over een hernieuwde uitgave van de opvolger. Ook dit bericht kunnen we onder die noemer scharen. Bij Amazon Italie is namelijk Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered opgedoken in de verkooplijsten. Wat misschien nog wel meer bijzonder is, is dat de releasedatum al op 30 april is.

Door de vroege releasedatum en de relatief lage prijs van rond de twintig euro, nemen we dit wel met een korreltje zout. De remaster van de eerste Modern Warfare verscheen pas zes maanden na de aankondiging en werd daarbij gebundeld met Call of Duty: Infinite Warfare. Dat maakt het onwaarschijnlijk dat de informatie van Amazon correct is. Aan de andere kant verschijnen titels als deze meestal ook niet zomaar in de verkooplijsten.

Voorlopig zit er helaas niets meer op dan afwachten al begint het er steeds meer op te lijken dat er wel iet staat te gebeuren rondom Modern Warfare 2. Wie weet krijgen we bij het Black Ops 4-event in mei meer te horen.

Modern Warfare 2 opgedoken