Doorgaan naar artikel
De Hearthstone-uitbreiding Witchwood is nu uit
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

De Hearthstone-uitbreiding Witchwood is nu uit en spelers kunnen hun pakjes openen. Bij het inloggen ontvangen ze bovendien drie gratis pakjes en een willekeurige legendarische kaart. De aangekondigde singleplayer-modus komt pas over een paar weken.

Witchwood bestaat uit 135 kaarten waaronder een nieuwe hero-kaart, Hagatha. Naast het nieuwe even-of-oneven-thema zijn er ook twee nieuwe keywords: echo en rush. Kaarten met echo mogen binnen een beurt meerdere keren gespeeld worden. Rush-minions mogen direct aanvallen als ze op het veld komen, maar alleen gericht op andere minions.

Als spelers tien keer winnen, ontvangen ze een gratis hero-skin voor de Druid-klasse; namelijk die van Lunara, zij is de dochter van Cenarius en een zogeheten Dryad.

Hearthstone Lunara

Met de komst van Witchwood eindigt het jaar van de Mammoet. Dit betekent dat er drie sets het standaard-formaat verlaten: Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan en Mean Streets of Gadgetzan. Ook worden de kaarten Coldlight Oracle, Ice Block en Molten Giant van standard verwijderd. Nu is het het jaar van de Raaf.