Doorgaan naar artikel
Officiële Battlefield 5-onthulling later deze maand
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Het lijkt erop dat we binnenkort veel antwoorden krijgen rondom EA’s shooter, want de officiële Battlefield 5-onthulling is later deze maand.

Volgens de laatste easter egg uit Battlefield 1 mogen we de onthulling van de nieuwste Battlefield-game later deze maand verwachten. Spelers zijn volop bezig geweest met een easter egg genaamd: “The Room”.  Gisteren is het ze eindelijk gelukt de opdracht te kraken. Het leverde onder andere een speciale dogtag op en een morse code waarop “Secrets Revealed” stond geschreven.

Nadat de ingewikkelde stappen zijn voltooid wordt de dogtag vrijgespeeld en is er een muziekje te horen. Naast het liedje is er ook nog druppend water te horen in easter egg-kamer. Spelers staken hun koppen bij elkaar en kwamen tot de conclusie dat het druppende geluid een morse code was. Het ontcijferen leverde een adres van een website op (https://www.ea.com/neverbethesame)

Deze simpele site toont echter alleen maar een datum, 23 mei 2018 is de dag waarop de nieuwe Battlefield zal worden onthuld.

Battlefield 5-onthulling