Doorgaan naar artikel
Alle details van de Call of Duty: Black Ops IIII-onthulling
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Vandaag heeft Activision alle details van de aankomende shooter vrijgegeven in een speciale Call of Duty: Black Ops IIII-onthulling. Tijdens dit event kwamen we alles te weten over de nieuwste telg uit de langlopende serie.

De recente geruchten spraken er al van dat de singleplayercampagne zou ontbreken en dit blijkt inderdaad zo te zijn. Al is het ook weer niet zo dat er helemaal geen singleplayercontent is. Zo zijn er verschillende solo-missies te spelen waarin je de verschillende personages beter leert kennen. Ook zal de  zombiemodus volledig alleen te spelen zijn.

Deze modus wordt in Black Ops IIII sowieso erg uitgebreid met drie verschillende maps met ook erg verschillende settings. Zo zagen we ondermeer een Romeinse arena en een level op een cruiseschip.

Tot slot kwam nog de grote “verrassing” van de nieuwe Battle Royale-modus, waarmee ook die geruchten waar bleken te zijn. De modus zal “Blackout” gaan heten en onder andere voertuigen bevatten. Ook worden verschillende elementen van de multiplayer en zombies gecombineerd. We krijgen binnenkort ongetwijfeld de eerste reacties van de Black Ops-aanpak van Battle Royale.

Call of Duty: Black Ops IIII zal op 12 oktober van dit jaar verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.