Doorgaan naar artikel
Releasedatum Skull and Bones uitgesteld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Sinds de aankondiging tijdens de E3 van vorig jaar is het, op een gameplaytrailer eerder dit jaar na, behoorlijk stil geweest rondom de piratentitel van Ubisoft. Vandaag kwam dan toch het nieuws dat Skull and Bones uitgesteld is.

Bij de aankondiging werd gelijk vermeld dat we in de herfst van 2018 de game zouden mogen verwachten. Helaas blijkt dit niet haalbaar te zijn en heeft studio Ubisoft aangegeven dat de releasedatum is uitgesteld naar het volgende fiscale jaar. Dit houdt in dat de game ergens zal verschijnen tussen 1 april 2019 en 31 maart 2020. Dus in het ergste geval zullen we nog bijna twee jaar moeten wachten.

De reden van uitstel is dat het ontwikkelteam de tijd wil nemen om de spelers de ultieme ervaring te bezorgen. In Skull and Bones nemen spelers als piraat de leiding over een groot piratenschip om vervolgens andere schepen te vernietigen en te leven als een echte piraat. Waarschijnlijk krijgen we tijdens de aankomende E3 meer informatie en mogelijk ook wel een specifiekere releasedatum.