Doorgaan naar artikel
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

NWTV is een van de grootste entertainmentwebsites van Nederland en is de laatste maanden meer dan ooit gegroeid. Om deze groei ook om te zetten in winst voor het bedrijf zijn wij op zoek naar een freelance sales-vertegenwoordiger.

De functie:

Als sales-vertegenwoordiger ga je op zoek naar nieuwe en betere manieren om de inkomstenbronnen van NWTV te vergroten. Met ruim 200.000 unieke bezoekers, aanwezigheid op grote evenementen als Comic Con Amsterdam en een sociaal bereik van meer dan 20.000 personen is er een enorm potentieel aanwezig, dat nog niet volledig wordt gebruikt.

We zoeken iemand met een gedreven en gemotiveerde instelling. Omdat we op dit moment geen mogelijkheden hebben voor salaris, bieden we een deel van het verdiende bedrag als vergoeding. De hoogte hiervan wordt mede bepaald door de hoogte van het bedrag dat je binnenhaalt.

Je begeeft je in de entertainment-business van Nederland en hebt contact met game-uitgevers, filmdistributeurs, tech-giganten en misschien juist wel de bedrijven waar wij nog niet aan gedacht hebben. Je krijgt hierin de volledige vrijheid om op zoek te gaan naar nieuwe partners en opdrachtgevers en schakelt hier alleen in met de algemeen manager.

Omdat NWTV geen vaste standplaats heeft, werk je voornamelijk vanuit huis. Natuurlijk ben je tevens vrij om op locatie langs te gaan bij bedrijven.

Wat wij bieden:

Zie jij net als wij de mogelijkheden die NWTV biedt en denk jij het potentieel die de cijfers bieden, ook om te zetten in sales? Solliciteer dan direct middels een mail met motivatie en cv naar info@nwtv.nl.