Doorgaan naar artikel
Space Hulk: Tactics aangekondigd met uitgebreide overviewtrailer
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Focus Home Interactive heeft een volledig nieuwe titel getoond in hun reeks van Warhammer-spellen. Via een uitgebreide trailer is Space Hulk: Tactics aangekondigd en hebben we meteen al een boel features kunnen zien. Het gaat hier om een game-versie van het bordspel.

In Space Hulk: Tactics zul je als zowel de trotse Blood Angels Space Marines en het alien-ras Genestealers kunnen spelen in twee verschillende singleplayer-campagnes. Je zult door verschillende levels vechten die allemaal verschillende opdrachten hebben voor de Space Marines, terwijl het aan de Genestealers is om ze allemaal af te maken voordat ze die opdrachten kunnen voltooien. Ook zul je het uiterlijk van je troepen uitgebreid aan kunnen passen en is er een kaarten-systeem waarmee je het spel behoorlijk kunt beïnvloeden, wat voor meer strategische diepgang zou moeten zorgen.

Als je klaar bent met de verschillende campagnes, zullen er nog singleplayer-skirmishes tegen de AI zijn, zul je online tegen anderen kunnen spelen en kun je aan de slag gaan met een heuse level-editor om je eigen uitdagingen te creëren.

Al met al zijn we best benieuwd naar deze ogenschijnlijk diepgaande game. Ergens in 2018 zal hij verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Houd tot die tijd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.