Doorgaan naar artikel
Blizzard bevestigt het bestaan van een nieuw Diablo-project
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Alsof het niet spannend genoeg is met de E3 op komst, doet Blizzard er nog even een heel dik schepje bovenop. Ze hebben namelijk het bestaan van een nieuw Diablo-project aangekondigd. Dit hebben ze gedaan met een vacature waar ze het vrij duidelijk zeggen:

We’re working on a new, unannounced Diablo project. Are you a skilled Dungeon Artist? Come work with us, and together we will build something exceptional.

Sommige mensen zijn al aan het redeneren dat een ‘Dungeon Artist’ pas nodig zou zijn bij de latere fases van de ontwikkeling en een officiële aankondiging daarom misschien niet zo heel ver weg is. Echter is dit wel flinke speculatie en moeten we onthouden dat Blizzard altijd kwaliteit boven snelheid zal zetten. Maar toch, de laatste tijd is Blizzard redelijk snel en hoeven we niet meer zes jaar na een aankondiging te wachten, zoals eerder.

Een officiële onthulling op Gamescom of Blizzcon zou natuurlijk fantastisch zijn, maar we zijn al erg blij om te weten dat er überhaupt een nieuw Diablo-project in de maak is. Of het hier gaat om een volledig nieuw deel, een uitbreiding of iets van een spin-off, is nog niet bekend.