Doorgaan naar artikel
Safari Zone Corsola vermoedelijk alleen in Dortmund te vangen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Een vraag die we veel voorbij zien komen op de Pokémon GO Nederland-Facebook is of tijdens Safari Zone Corsola ook te vangen is in Nederland. Alhoewel we natuurlijk graag ja zouden zeggen, verwachten wij dat dit niet het geval is. Alhoewel het slechts een vermoeden is, is dit niet geheel ongegrond. Niet alleen krijgen we uit verschillende bronnen te horen dat er buiten Dortmund niets te doen is, ook Nianic bevestigt dit indirect op de website dat dit zo is, door het wel te bevestigen voor Pokémon GO Fest.

“Can’t make it out to Chicago or unable to purchase a ticket? Don’t worry! Trainers will be able to celebrate Pokémon GO Fest 2018 in a unique way all over the world. Stay tuned for information on how you’ll be able to participate in the fun.”

Zoals je hierboven en in het originele artikel van Niantic kunt lezen, gaat er tijdens Pokémon GO Fest in Chicago wel interactie zijn met de rest van de wereld. In het artikel van Niantic over Safari Zone Dortmud staat dit niet. Dit betekent nogmaals niet dat het helemaal zeker is dat Corsola alleen in Dortmund te vangen is, maar we willen wel de verwachtingen temperen en teleurstellingen voorkomen.