E3 2018: Nieuwe Pokémon Let's GO-details bekendgemaakt

Jeffry van Geel, 13 juni 2018
Profiel

Gisteren zijn er nieuwe Pokémon Let’s GO-details bekendgemaakt, die vandaag in een persbericht zijn toegelicht. Zo lieten we gisteren al weten dat bijvoorbeeld alle kopers van een Poké Ball Plus Mew erbij krijgen als bonus. Nu is ook duidelijk dat Mew uit Pokémon GO niet overgedragen kan worden. Duidelijk was al dat de game zich afspeelt in Kanto, waar het eerste deel van de originele series zich ook afspeelde, maar daar is nu ook over bekend dat in in ieder geval Brock, vooral bekend uit de tekenfilms, onderdeel is van het spel.

We wisten al dat spelers Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon Let’s GO kunnen transferen middels GO Park, maar nu is bekend dat dit wel pas later in het spel kan. Daarnaast moeten de Pokémon wel opnieuw gevangen worden en zullen de Pokémon met een hogere CP lastiger te vangen zijn. Er wordt tevens gesproken over een Candy Jar, waarmee spelers hun Pokémon kunnen trainen. Dit lijkt naar alle verwachting op het levelen van de Pokémon in Pokémon GO, maar zal qua details wel iets verschillen.

Als laatste is er gesproken over het vechten en ruilen met andere spelers. Dit zal direct beschikbaar, maar er is wel een Nintendo Online-abonnement nodig. Vechten kan zowel één tegen één als twee tegen twee.

Meer Pokémon Let’s GO-details zullen vermoedelijk de komende dagen bekend worden. We laten het uiteraard weten via onze Facebookgroep als er meer nieuws is.