Doorgaan naar artikel
‘Samsung Gear S4 onthulling op 9 augustus’
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De eerste Gear S is inmiddels alweer vier jaar oud, niet lang daarna kwam de eerste opvolger al en vorig jaar werd zelfs de vierde generatie al verwacht. Helaas voor de fans bleef het stil rondom de slimme horloges. Nu lijkt de Samsung Gear S4 onthulling op 9 augustus plaats te vinden.

Vorig jaar is geen Gear S4 aangekondigd, maar wel de Gear Sport. Deze sportieve smartwatch was een combinatie van de S2 en de S3. Bij deze aankondiging gaf Samsung aan dat voorlopig de S3 nog wel het topmodel zou zijn en dat een opvolger nog wel even op zich liet wachten. Het ziet er toch naar uit dat er een nieuw model in de serie gaat komen. Volgens een Koreaanse bron wordt het nieuwe vlaggenschip gelijktijdig met de Samsung Note 9 aangekondigd. Dit toestel gaat volgens de laatste geruchten op 9 augustus gepresenteerd worden.

De Samsung Gear S4 zou een grotere batterij moeten hebben ten opzichte van zijn voorgangers. De accu zou een capaciteit van 470 mAh moeten hebben. Het vorige model had een capaciteit van 380 mAh. Voor meer specificaties zullen we toch even moeten wachten tot de onthulling.