Doorgaan naar artikel
WWE 2K19-releasedatum en meer bekendgemaakt
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Er is flink wat nieuwe informatie vrijgegeven over de nieuwe worstelgame van 2K Games. Zo is onder andere de WWE 2K19-releasedatum bekendgemaakt. Daarnaast zijn ook de speciale edities gepresenteerd.

Naast de standaardversie is er namelijk ook een Deluxe Edition en een Collector’s Edition. De eerste uitvoering bevat naast de volledige game een speciale verpakking en toegang tot de season pass waarmee je toegang krijgt tot alle aankomende content van het spel. De tweede editie bevat hetzelfde als de Deluxe-uitvoering, maar bevat ook exclusieve en zeldzame verzamelobjecten en beperkte WWE-SuperCard-content.

Er zal de komende tijd nog meer informatie worden onthuld over de verschillende edities. Er is daarnaast ook nog niet gesproken over een mogelijke Nintendo Switch-versie. Het vorige deel kwam enkele maanden na de release op de andere platformen, ook uit voor de Switch.

2K Games vermeldde overigens wel wie het nieuwe gezicht van WWE 2K19 is: niemand minder dan WWE-kampioen AJ Styles staat op de cover. Styles heeft voor iedereen die het spel koopt een speciale wedstrijd aangekondigd.

“I have a challenge for everyone out there. If you win the contest and beat me, AJ Styles, in WWE 2K19, you could win a million dollars. That’s right. You heard me right. $1 million. Let’s do this. I’m calling it the WWE 2K19 Million Dollar Challenge. All entrants can participate on the PS4, the Xbox One.”

WWE 2K19 verschijnt op 9 oktober dit jaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.