Doorgaan naar artikel
‘Pc-versie van Red Dead Redemption 2 komt eraan’
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

We weten allemaal dat Rockstar Games bezig is met een nieuwe titel. Net als bij de afgelopen games zijn ze uitgebracht voor verschillende consoles, maar bleven ze onduidelijk over een pc-uitvoering. De games, waaronder GTA V, zijn later toch uitgebracht voor de Windows-machine. Het ziet ernaar uit dat ook de pc-versie van Red Dead Redemption 2 eraan komt.

Rockstar Games heeft deze uitvoering nooit genoemd en de game zou uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een oplettende fan zag via een LinkedIn-profiel van een Rockstar Games-medewerker dat de game naast de genoemde consoles ook voor de pc zal verschijnen. De medewerker in kwestie heeft volgens zijn profiel eerder ook gewerkt aan L.A. NoireGTA V en Red Dead Redemption 2. Opmerkelijk stond er bij platformen ook pc vermeld.

Rockstar Games heeft zelf nog niet bevestigd of de game ook naar de pc komt, maar gezien de eerdere games is dit wel aannemelijk. Red Dead Redemption 2 wordt op 26 oktober gelanceerd voor PlayStation 4 en Xbox One.