Doorgaan naar artikel
Ian Foppen
Ian Foppen
Manager festivalredactie, social media & Discord
Profiel

Het is alweer de 14e keer dat we van dit festival kunnen genieten. Van 20 tot en met 22 juli en van 27 tot en met 29 juli gaat het weer los in België, dan vindt namelijk Tomorrowland 2018 plaats, in een plaatsje genaamd Boom. Waar je in 2011 voor het eerst drie dagen lang kon feesten, is het sinds 2017 maar liefst twee weekenden achter elkaar! Veel mensen zijn dan ook wel van mening dat Tomorrowland het beste dancefestival ter wereld is.

Met een kleine 9.000 bezoekers in 2005, is Tomorrowland inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch festival met maar liefst 400.000 bezoekers in 2017! Voor sommige DJ’s is dit dan ook wel een thuiswedstrijd. Zo is Armin van Buuren er vanaf het begin al bij, om de bezoekers weer de tijd van hun leven te geven.

View this post on Instagram

A post shared by Tomorrowland (@tomorrowland) on

Dit jaar zijn er 16 stages te vinden. Met optredens die starten om 12:00 uur en de laatste die eindigt om 01:00 uur, kan je elke dag gegarandeerd los gaan op jouw favoriet. Het is dan ook zeker mogelijk om jouw favoriete DJ meerdere keren te bekijken. Veel van de aanwezige artiesten treden meerdere keren op. Om eens een paar namen te noemen: Armin van Buuren, Hardwell, David Guetta, Vini Vici, Yellow Claw en nog veel meer. De volledige line-up is terug te vinden op de website van Tomorrowland. Als je alvast een impressie wilt krijgen van het festival, kan je onderstaand de aftermovie bekijken van editie 2017. Tevens is er op de website van Tomorrowland zelf heel veel materiaal te vinden.

De tickets voor Tomorrowland 2018 zijn helaas al  uitverkocht. Wil je voor de volgende editie proberen kaarten te krijgen? Dan kan het geen kwaad om alvast te oriënteren op de verschillende soorten. Of je nou enkel toegang wilt tot het festival, tot een complete tent of bungalow, alles is mogelijk. Met prijzen die varieren tussen de honderden tot duizenden euro’s, kan ieder er zijn of haar eigen ervaring van maken. We zijn er dan ook wel van overtuigd dat dit voor niemand een probleem zal worden.

Voor het eerst in al die jaren zal er ook een wintereditie komen van Tomorrowland. Van 13 tot en met 15 maart 2019, gedurende de meest magisiche tijd van het jaar, vindt het festival plaats in Alpen d’Huez in Frankrijk. In september 2018 zal de kaartverkoop starten voor deze editie. Let wel op, ze hebben het over enkel 30.000 kaarten! Wees er dus snel bij.