Doorgaan naar artikel
Yo-Kai Watch Blasters aangekondigd
Gerrit Lollinga
Gerrit Lollinga
Profiel

Onlangs is door Nintendo Yo-Kai Watch Blasters aangekondigd voor de Nintendo 3DS en het spel verschijnt op 7 september in twee versies: Red Cat Corps en White Dog Squad.

De gameserie Yo-Kai Watch wordt door Level 5 ontwikkeld (bekend van onder andere de Professor Layton-spellen) en is met name populair onder kinderen. Een televisieserie van de franchise is in Nederland ook op televisie uitgezonden. Inmiddels zijn er meerdere spellen uitgebracht sinds Yo-Kai Watch in 2013.

In de aankondigingstrailer is te zien dat Level 5 met Yo-Kai Watch Blasters nieuwe elementen heeft toegevoegd, zoals actievolle gevechten. Het spel is een spin-off en is niet een van de genummerde titels.

Slechte Yo-Kai terroriseren de straten, maar gelukkig is er het Yo-Kai Blasters-team onder leiding van Jibanyan om ze te bestrijden. Gevechten kunnen alleen worden gedaan, maar ook met maximaal vier vrienden. Stel je perfecte team samen, wordt bevriend met meer dan vierhonderd Yo-Kai-figuren en maak ze sterker voor grote baasgevechten.