Doorgaan naar artikel
Maak je banden vast warm met de V-Rally 4-launchtrailer
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Vandaag is het dan eindelijk zover en kunnen fans van de V-Rally-franchise hun hart ophalen; vandaag is namelijk de release van het vierde deel in de serie en dat gaat natuurlijk niet zonder een passende V-Rally 4-launchtrailer. Deze kun je zoals altijd bovenaan de pagina bekijken.

Dit zijn de voornaamste kenmerken van het spel:

  • V-Rally Mode: V-Rally’s Career-stand vormt het hart van de ervaring.
  • Quick race: Directe toegang tot alle content in de game (voertuigen en omgevingen), voor alle categorieën. De perfecte stand voor oefenrondjes en het testen van de verschillende voertuigen en hun rijgedrag.
  • Multiplayer: Online met maximaal 8 spelers, offline op een gesplitst scherm.
  • 22 omgevingen en Stage Generator: Tal van tracks en de mogelijkheid om in de Rally-stand op zelfgemaakte speciale tracks te racen.
  • Voertuigen aanpassen: In de Career-stand kun je je wagen compleet aanpassen en je eigen kleuren geven.
  • Meer dan 50 wagens: Verzamel legendarische klassiekers (zoals de Lancia Delta S4, Porsche Carrera SC Safari en Mustang Fastback) en moderne wagens (zoals  de Ford Focus RS RX, MINI John Cooper Works en Volkswagen Polo R WRC).

V-Rally 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Ook de pc-versie zal later deze maand verschijnen, namelijk op 25 september. Mocht je het spel op de Nintendo Switch willen spelen, dan moet je nog even geduld hebben, want de releasedatum voor de handheld-console is nog niet bekend.