Doorgaan naar artikel
Jude Law ziet Sherlock Holmes 3 wel zitten
Tim Damen
Tim Damen
Profiel

Ondanks dat Robert Downey Jr. momenteel druk is met het derde deel van Marvel’s Iron Man, ziet collega Jude Law wel heil in een derde deel van Sherlock Holmes. Het succes van het tweede deel, Sherlock Holmes: A Game of Shadows, geeft Warmer Bros. alle reden om nog een film uit te brengen.

Op het Toronto Film Festival sprak filmwebsite Collidor met Jude Law over zijn nieuwe film, Anna Karenina. Tegen het einde van het interview gaf hij een korte update over Sherlock Holmes 3 nadat hem gevraagd werd of hij wist wanneer de opnames van het derde deel gaan beginnen.

“Nee, ik nog niet. Ik bedoel er is zeker sprake van en ik weet dat er een script wordt geschreven, maar Downey is een drukke jongen en ik ben een drukke jongen dus we zullen zien. Maar we willen allebei. We zijn een goed team en we hebben veel plezier.”

De twee speelden al samen in de eerste twee delen. Guy Ritchie nam voor beide films de regie voor zijn rekening. In de films speelt Robert Downey Jr. Sherlock Holmes en Jude Law Dr. Watson. Het vervolg staat gepland voor 2014.

Bron: Collidor