Doorgaan naar artikel
De Ride 3-releasedatum is iets verschoven
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Vandaag heeft Milestone in een persbericht aangekondigd dat de Ride 3-releasedatum iets is opgeschoven. Het uitstel zal echter maar enkele weken zijn, want de game verschijnt nu op 30 november. Daarnaast is als zoethoudertje de “The Motorcycle Encyclopedia”-trailer uitgebracht. Hierin staan de verschillende motorklassen die in het spel zullen verschijnen centraal. In totaal zullen er 230 motoren te besturen zijn.

Deze racemonsters zullen tot de volgende categorieën behoren:

  • Naked & Heritage – wind in je haar, met stijl.
  • 2 strokes – het krachtige geluid van power, nog steeds in de harten van vele motorrijders.
  • Vintage Bike – voor motorliefhebbers is er niks beter dan te rijden op een historische motor. Het is belangrijk om het verleden te kennen, zodat de toekomst meer kan worden gewaardeerd.
  • Maxienduro – een nieuwe motorklasse in RIDE 3; de perfecte motor om overal (sneller) heen te rijden.
  • Supermotard – een adrenaline rush in elke bocht. Dankzij de nieuwe off-road tracks is het mogelijk om volledig te genieten van de slippende wielen.
  • Sportbikes – de koninginnen van elke track, agressief en super snel. De game bevat motoren van de belangrijkste BSB teams (British Superbike), zoals Anvil Hire TAG Racing Yamaha, Bournemouth Kawasaki en Be Wiser Ducati, waarmee Shane Bryne de laatste twee kampioenschappen won.

Ride 3 zal op 30 november verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.