Doorgaan naar artikel
Nieuwe trailer van Battlefield 5 toont multiplayer-maps
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Later deze maand kunnen we eindelijk aan de slag met de nieuwste shooter van DICE. De aankomende periode zullen we dan ook nog de laatste informatie kunnen verwachten rondom de game. Zo hebben ze een nieuwe trailer van Battlefield 5 onthuld waarin de multiplayer-maps worden getoond.

Het vervolg op Battlefield 1 neemt ons dit keer mee naar de Tweede Wereldoorlog. In de multiplayer-modus zijn maar liefst acht maps beschikbaar met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen. Ze heten Twisted Steel, Arras, Narvik, Fjell 652, Rotterdam, Devestation, Hamada en Aerodrome. De map van Rotterdam hebben we in de beta al eens goed kunnen bestuderen, maar over de anderen is helaas nog niet al te veel bekend. Met het uitbrengen van deze nieuwe trailer wil DICE hier verandering in brengen.

Zo wordt er onder andere verteld dat Hamada de grootste map qua oppervlakte is en dat er in Twisted Steel het grootste gebouw staat dat ooit in een Battlefield-game is verwerkt. We kunnen niet wachten tot we aan de slag kunnen met deze shooter. Later deze maand is de review ook op onze site te lezen.

Battlefield 5 ligt vanaf 20 november in de winkel voor PlayStation 4, Xbox One en pc.