Doorgaan naar artikel
Ian Foppen
Ian Foppen
Manager festivalredactie, social media & Discord
Profiel

Gierende banden en brullende motoren. Morgen, zaterdag 17 november, is het zover: om 11:00 uur start de wereldwijde kaartverkoop van Zwarte Cross 2019! Vanaf dan zal ook de link naar de ticketshop worden bekendgemaakt op de website van het festival: https://www.zwartecross.nl/tickets/.

Ook dit jaar zijn er weer dagkaarten en campingkaarten te koop. Dagkaarten bieden toegang tot het festival- en crossterrein voor een enkele dag: vrijdag, zaterdag of zondag. Voor kinderen tot en met 15 jaar is er een gereduceerd tarief en als zij op het moment van het festival kleiner zijn dan 1.40 meter, mogen ze gratis naar binnen! Met campingkaarten heb je naast toegang tot natuurlijk de camping, ook toegang tot het Walhalla-festivalterrein. Het voordeel van campinggast zijn? Ook de donderdag kan je alvast genieten van de Zwarte Cross. In de onderstaande afbeeldingen zie je alle soorten tickets met de prijzen.

Op de website van Zwarte Cross is overigens al een voorbereiding te vinden op het aanschaffen van toegangskaarten. Zo is het dit jaar niet mogelijk om bij de Primera je ticket aan te schaffen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van het festival zelf: https://www.zwartecross.nl/algemeen/moet-weten-start-wereldwijde-kaartverkoop-op-17-nov/.