Doorgaan naar artikel
Er zijn een aantal The Division 2-vaardigheden uitgelicht
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Ubisoft heeft een aantal nieuwe The Division 2-vaardigheden uitgelicht. Het zijn er vijf, maar iedere vaardigheid kan nog volledig aangepast worden om jouw speelstijl te ondersteunen. Zo zien we dat de Seeker Mines terugzijn. Dit zijn granaten die automatisch op je doel af rollen. Hierin wordt meteen de variatie duidelijk; je kunt de seeker mine namelijk gebruiken als explosief wapen, maar tevens als helende bal voor je teamgenoten. Tevens zien we dat de welkebende Turret ook terugkomt.

Dan zijn er nog drie nieuwe vaardigheden: de Chem Launcher, Drone en Hive. Eerstgenoemde is een granaatwerper die allerlei soorten chemische wapens of geneesmiddelen kan afvuren. De tweede spreekt voor zich, het is een drone die allerlei functies kan hebben. De derde is een zwerm mini-drones die vooral als defensief dienen.

Voor een uitgebreidere uitleg over alle vijf de vaardigheden, verwijzen we je door naar de officiële The Division 2-site. Het spel komt 15 maart 2019 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.