Doorgaan naar artikel
Eerste informatie over trainer battles vrijgegeven
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisteren aan het einde van de middag kondigde Niantic de trainer battles aan als nieuwe functie. Een player vs player-modus waarin je tegen elkaar kunt spelen. In eerste instantie bleef het daarbij, maar later op de avond volgde er gelukkig meer informatie.

Er komen drie verschillende klasse. Een Great League, een Ultra League en een Master League. Alle drie hebben ze een verschillend aantal max CP:

  • Great League (1500cp)
  • Ultra League (2500cp)
  • Master League (geen beperking)

Deze beperkingen zijn er om ook je Pokémon die niet heel sterk zijn toch een kans te geven. Daarnaast wordt het veel tactischer om bepaalde Pokémon een beter level te krijgen omdat ze dan net onder bijvoorbeeld de 25oocp blijven. Daarnaast hebben lagere spelers zo ook meer kans.

In zo’n League kun je met drie verschillende Pokémon vechten. Je kunt vooraf al verschillende party’s maken met je favorieten voor iedere klasse.

De komende tijd zal er meer informatie verschijnen over het spel. IGN kondigde al aan komende week veel te kunnen delen, dus we verwachten voor die tijd een echte onthulling. Lees hier meer over op Facebook en Discord.