Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Ruim twee weken geleden werd de shooter van DICE uitgebracht en er werd al gauw bekendgemaakt dat we de komende maanden verschillende updates mogen verwachten. Zo is vanaf nu Battlefield V Tides of War Chapter 1: Overture beschikbaar.

Deze update is op alle platformen live en zorgt voor verschillende toevoegingen. Zo is er onder andere een nieuwe War Story aanwezig onder de naam The Last Tiger. In dit verhaal kruipt de speler in de huid van een Duitse commandant die de Tiger 1 moet besturen, een van de meest gevreesde tanks uit de Tweede Wereldoorlog. Je dient daarnaast ook de Duitse troepen aan te sturen terwijl ze onder zwaar vuur liggen van de Twelfth US Army Group.

Er is ook een nieuwe multiplayer map toegevoegd. Panzerstorm is een grote map waar vooral de focus op de tanks ligt. Spelers gaan in de bepantserde voertuigen om vervolgens krachtige kanonskogels af te vuren op de vijand. In Panzerstorm word je meegenomen naar de plek waar de Duitse tanks Belgiƫ binnentraden.

De update brengt tevens een oefenbaan naar Battlefield V. Hier kunnen spelers hun wapens testen en leren kennen. Ze kunnen hier de ultieme combinatie samenstellen, maar ook ervaring opdoen met de verschillende voertuigen. Ook zijn er de nodige bug fixes toegevoegd die zorgen voor een beter balans en vervelende fouten verhelpen.