De trailers van week 49 die je niet wilt missen

Julia de Bruin, 10 december 2018
Profiel

Er verschijnen het hele jaar door ontzettend veel films en natuurlijk de trailers van die films. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van alle films die eraan komen, maken wij elke week op maandag een overzicht van de nieuwste trailers die je niet wilt missen!

GLASS is de derde film in de serie van schrijver en regissseur M. Night Shyamalan. De film is een vervolg op de eerdere films Unbreakable en Split. In de trailer van GLASS zien we Bruce Willis terug als David Dunn en Samuel L. Jackson als Elijah Price, beiden uit de film Unbreakable. Ook zien we James McAvoy uit Split terug als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten. In GLASS zijn de mannen opgenomen in een inrichting, waar verder geen patiënten lijken te zijn. De mannen hebben bijzondere gaven, maar worden ervan weerhouden om die gaven te kunnen gebruiken. Samen vormen ze een team om uit de inrichting te kunnen ontsnappen. Ze willen de wereld laten zien waartoe ze in staat zijn. Onheilspellende beelden volgen, waarin vastgeketende cheerleaders te zien zijn en lichamen over straat worden gesleept.

GLASS is vanaf 17 januari te zien in de bioscoop.

In Happy Death Day wordt een studente (Jessica Rothe) vermoord. Niet één keer, maar telkens opnieuw, totdat ze erachter komt wie haar wil vermoorden. Dan pas kan ze uit de ‘loop’ ontsnappen. In het vervolg op de film, Happy Death Day 2U, ontmoet ze een jongen (Phi Vu) die in dezelfde loop terecht is gekomen als zij. Als ze aanbiedt om hem te helpen, komt ze zelf ook weer in de loop terecht en wordt ze gillend gek. In de film komt ze erachter dat niet alleen zij twee, maar anderen ook afhankelijk zijn van haar ‘dood’. Dus sterft ze telkens opnieuw om de mensen om haar heen te redden. In de eerste film lukte het haar om uit de loop te ontsnappen. Lukt het haar deze keer ook?

Happy Death Day 2U is vanaf 14 februari te zien in de bioscoop.

Mary Queen of Scots vertelt het verhaal van het turbulente leven van Mary Stuart (Saoirse Ronan). Als 18-jarige weduwe keert ze terug naar Schotland om de troon terug te eisen van Elizabeth I (Margot Robbie) die regeert over Engeland en Schotland. De twee koninginnen gaan de strijd met elkaar aan. De emoties lopen hoog op en er wordt een hevige strijd gevoerd. Elizabeth krijgt zelfs een kind om zo te voorkomen dat Mary aan de macht komt, maar is dat genoeg?

Mary Queen of Scots is vanaf 17 januari te zien in de bioscoop.

In Breakthrough zien we John (Marcel Ruiz), een 14-jarige jongen die door het ijs zakt en een kwartier onder water is voor hij wordt gered door de hulpdiensten. Als John al een uur lang levenloos in het ziekenhuis ligt, komt zijn moeder (Chrissy Metz) bij het bed staan. Ze bidt tot God en plotseling begint Johns hart weer te kloppen. Terwijl John vecht voor zijn leven, doen zijn ouders er alles aan om de hoop niet op te geven.

Breakthrough is vanaf 27 juni te zien in de bioscoop.