Doorgaan naar artikel
Nieuwe Beyond Good & Evil 2-video toont gameplay en co-op
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Ubsioft heeft een nieuwe Beyond Good & Evil 2-video uitgebracht waarin nieuwe gameplaybeelden te zien zijn. De trailer toont meer informatie over augments, wapenupgrades en co-op-mogelijkheden.

Zo is er onder andere te zien dat de personages op verschillende manieren zijn aan te passen op verschillende onderdelen, maar ook de wapens zijn te upgraden. Denk hierbij aan het maken van een tijdbubbel die de vijanden vertraagt. Naast dat je zelf gebruik kunt maken van augments als upgrades op je wapens en uitrusting, kunnen vijanden dit ook. Middels een speciale verrekijker is het mogelijk om je vijanden te bestuderen en te kijken welke speciale augments zij tot hun beschikking hebben. Er zijn daarnaast ook verschillende krachten beschikbaar die spelers kunnen vrijspelen.

Ook de co-op-modus komt in de video voorbij. Het heeft veel weg van Ubisofts Ghost Recon: Wildlands. Het betreft een drop-in drop-out-systeem waarbij spelers met elkaar kunnen spelen zonder dezelfde missies te doen. Dit maakt het mogelijk dat je met vrienden kan spelen en je eigen weg kan gaan in plaats van het verplicht samenspelen met dezelfde missie. Er zijn ook een flink aantal voertuigen voorbijgekomen die je allemaal kunt besturen. Ook deze voertuigen zijn naar wens aan te passen.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend of voor welke platformen Beyond Good & Evil 2 uitkomt.