Eerste gameplaytrailer van World of Warships: Legends toont een aantal legendarische admiraals

Erwin Voorn, 14 december 2018
Profiel

Je zal vast wel eens gehoord hebben van Wargaming. Deze Russische ontwikkelaar en uitgever bracht in 2010 World of Tanks uit en het werd een grote hit. In de jaren daarna kwamen de Russen nog met World of Warplanes en World of Warships. Die laatste komt in 2019 naar de consoles. Wargaming heeft nu dan ook de eerste gameplaytrailer van World of Warships: Legends online gezet.

In de trailer zien we aantal legendarische admiraals voorbij komen, zoals de Amerikaan William Halsey en Jerzy Świrski uit Polen. Al deze admiraals hebben hun sporen verdiend in de marine en deelgenomen aan verschillende zeeslagen en oorlogen. In de game heeft elke admiraal een basiseigenschap die je een extra voordeel kan geven tijdens de online zeeslagen. Zo kan Świrski je schip extra snelheid meegeven. Je kan elke admiraal ook nog in rang laten stijgen waarmee zowel de basiseigenschap beter wordt als ook andere bonussen ontgrendeld kunnen worden.

Volgend weekend (21 t/m 23 december 2018) is er de eerste closed beta. Mocht je interesse hebben in deze game dan kan je je inschrijven via de officiële website van World of Warships: Legends. Je maakt dan kans op deelname aan deze closed beta.

Ergens in 2019 moet World of Warships: Legends gaan uitkomen voor de Playstation 4 en Xbox One.