Doorgaan naar artikel
Julia de Bruin
Julia de Bruin
Profiel

Er verschijnen het hele jaar door ontzettend veel films en natuurlijk trailers van die films. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van alle films die eraan komen, maken wij wekelijks een overzicht van de nieuwste trailers die je gezien moet hebben! Met deze week Triple Frontier, Bird Box, Downton Abbey en Godzilla: King of the Monsters.

In Triple Frontier verzamelen vijf mannen zich om samen een gevaarlijke operatie uit te voeren. De mannen (Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund en Pedro Pascal) zijn eerder op missie geweest voor Amerika. Maar dit is geen militaire missie. Dit is een operatie waarbij ze hun skills inzetten voor hun eigen geluk. Een operatie waarvoor ze als criminelen een gevaarlijk kartel moeten beroven. In de film volg je de mannen op hun zenuwslopende missie die niet zonder obstakels is.

Triple Frontier is vanaf maart 2019 te zien op Netflix.

In Bird Box worden mensen wereldwijd aangevallen door kwaadaardige wezens. Als je oog in oog komt te staan met een van de kwaadaardige wezens, zullen ze je ergste nachtmerrie laten uitkomen. Om dat te voorkomen, gaan mensen zo veel mogelijk geblinddoekt over straat. In de film volgen we een vrouw (Sandra Bullock) en haar kinderen. In een zenuwslopende poging om haar kinderen te redden, verbiedt de vrouw haar kinderen om hun blinddoek af te doen. Ze doet er alles aan om haar kinderen naar veiliger gebied te brengen. Maar de stemmen van de wezens vertellen haar kinderen om hun ogen te openen, waardoor het steeds lastiger wordt om hen te beschermen.

Bird Box is vanaf vrijdag 21 december te zien op Netflix.

In de teaser trailer van Downton Abbey zien we shots van het prachtige Highclere Castle. De film is gebaseerd op de gelijknamige, populaire Britse televisieserie. In het kustuumdrama werden de familie Crawley en hun bedienden gevolgd in het landhuis waar zij leefden. Daarnaast was er ook aandacht voor de standsverschillen begin 20e eeuw in Engeland. De serie ontving 3 Golden Globe Awards, 15 Primetime Emmy Awards en een BAFTA-prijs. Over het plot van de film is verder nog niets bekend, maar we hebben hoge verwachtingen. Zodra we meer weten, brengen we jullie op de hoogte!

Downton Abbey is vanaf 12 september 2019 te zien in de bioscoop.

Na Godzilla en Kong: Skull Island komt Warner Bros met het nieuw hoofdstuk Godzilla: King of the Monsters. In de trailer zien we een bange Millie Bobby Brown (Stranger Things) die contact probeert te krijgen met andere mensen. Er is een enorme strijd gaande tussen Godzilla en andere monsters. De gigantische wezens vormen een bedreiging voor de veiligheid van de mensheid. Daarom probeert crypto-zoölogisch agentschap Monarch hen met man en macht te verdrijven. Ondertussen gaan Godzilla en zijn driekoppige aardsvijand Ghidorah het gevecht met elkaar aan gaan. Lukt het Monarch om de mensen in veiligheid te brengen en de monsters weer in mythes te veranderen?

Godzilla: King of the Monsters is vanaf 30 mei 2019 te zien in de bioscoop.