Trailers van week 1 die je gezien moet hebben

Julia de Bruin, 07 januari 2019
Profiel

Er verschijnen het hele jaar door ontzettend veel films en natuurlijk trailers van die films. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van alle films die eraan komen, maken wij wekelijks een overzicht van de nieuwste trailers die je gezien moet hebben! Met deze week The Prodigy en Arctic.

The Prodigy neemt ons mee in wat een van de ergste nachtmerries van alle ouders is: een kind dat verontrustende dingen doet en haast bezeten lijkt te zijn. Het jongetje, Miles (Jackson Robert Scott), kruipt steeds meer onder de huid van zijn moeder Sarah (Taylor Schilling) en haar vriend John (Peter Mooney). Zijn afwijkende gedrag gaat een steeds grotere rol spelen in het gezin. Het wordt zelfs zo heftig dat John niet meer in één huis wil zijn met Miles. Ook bij Sarah slaat de paniek toe. In een griezelig gevecht tegen de grillen van haar zoon probeert ze te achterhalen wat er mis is met hem. Ze komt steeds dichter in de buurt van goede hulp, maar Miles komt ook steeds gevaarlijker over. Het is nog maar de vraag of ze haar zoon kan helpen voordat hij haar die kans voor eeuwig ontneemt …

The Prodigy is vanaf 7 februari 2019 te zien in de bioscoop.

In de trailer voor Arctic zien we een man (Mads Mikkelsen) die op Antarctica is gestrand als gevolg van een vliegtuigcrash. Samen met een vrouw (Maria Thelma Smáradóttir) lijkt hij de enige overlevende te zijn van de ramp. De vrouw is gewond en heeft daarom dringend medische hulp nodig. De man doet er alles aan om zichtbaar te zijn voor overvliegende vliegtuigen. Terwijl hij daarmee bezig is, moet hij ondertussen ook zorgen voor genoeg voedsel. Als hij besluit dat ze niet langer kunnen wachten op hulpdiensten, gaat hij letterlijk met de vrouw op sleeptouw. Je ziet aan hem dat de kou en de zware tocht al zijn energie opeisen. Hij wordt steeds zwakker en de tijd tikt door. Zullen ze op tijd hulp kunnen vinden?

Arctic is vanaf 14 maart 2019 te zien in de bioscoop.