Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Zojuist hebben Electronic Arts en DICE het nieuwe Battlefield V Tides of War-hoofdstuk aangekondigd van hun meest recente shooter. Deze maand kunnen we nog aan de slag met Lightning Strikes, een van de gratis updates die we mogen verwachten.

Vanaf 17 januari kunnen de spelers aan de slag met dit nieuwe hoofdstuk. Het is inmiddels het tweede hoofdstuk en er komen er nog meer. Overture, het eerste hoofdstuk, is begin december uitgebracht en bracht onder andere een nieuw verhaal voor de singleplayer met zich mee. Naast dit nieuwe hoofdstuk zal er ook een update worden uitgebracht met nieuwe content. Wanneer de update zal verschijnen, is helaas nog niet bekend. Helaas is er ook niet bekend wat de update precies met zich meebrengt, maar hierover zal de komende tijd waarschijnlijk meer bekend worden. Spelers kunnen tot medio maart aan de slag met Lightning Strikes en krijgen daarbij ook verschillende nieuwe onderdelen voorgeschoteld. Ze kunnen daarbij onder andere genieten van de terugkomst van Combined Arms, een co-op-modus. Ook de bekende modus Rush maakt zijn terugkeer naar de game. Ook zal er een nieuwe Squad Conquest-modus worden toegevoegd en een nieuwe missie in de Grand Operation-modus. Hierin gaan spelers de strijd aan verdeeld over meerdere virtuele dagen.

Wanneer deze update daadwerkelijk wordt toegevoegd, is helaas niet bekend, maar het zal waarschijnlijk deze maand nog gebeuren. Ook de digitale in-game-valuta zal met echt geld gekocht kunnen worden. Hiermee kunnen spelers eerder hun favoriete kledij en skins “vrijspelen” om in-game te kunnen gebruiken. In het volgende Tides of War-hoofdstuk zal de langverwachte Battle Royale-modus worden toegevoegd. Naar verwachting zal deze in maart worden gelanceerd.