Doorgaan naar artikel
Julia de Bruin
Julia de Bruin
Profiel

Er verschijnen het hele jaar door ontzettend veel films en natuurlijk trailers van die films. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van alle films die eraan komen, maken wij wekelijks een overzicht van de nieuwste trailers die je gezien moet hebben! Met deze week Polar, Little, Hotel Mumbai en Velvet Buzzsaw. 

Polar brengt de gewelddadige wereld van professionele moordenaars akelig dichtbij. Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) die vroeger zijn geld verdiende als moordenaar, wordt door zijn voormalige baas gezien als een gevaar voor het bedrijf. Daarom wordt hij tegen zijn wil weer teruggebracht in deze gevaarlijke wereld. Terwijl hij voor verschillende klussen wordt ingezet, lijkt hij zijn leven te willen beteren door iets goeds te doen. Maar of dat haalbaar is in zijn positie, moet nog blijken.

Polar is vanaf 25 januari 2019 te zien op Netflix.

In Little volgen we boss lady Jordan Sanders (Regina Hall). Haar assistente April (Issa Rae) vindt haar een bazige bitch. Een jong meisje met een toverstaf in haar haar gebonden loopt zonder duidelijke reden op het kantoor rond. Ze vraagt de vrouw of ze altijd al zo gemeen was. Vervolgens wenst ze dat de vrouw haar leeftijd is, zodat ze haar kan laten zien wie er dan de baas zou zijn. Als Jordan daaropvolgend ook echt verandert in een kind, krijgt ze de schrik van haar leven. Assistente April, tegen wie de boss lady eerst zo onaardig deed, wordt nu haar grootste helper. Child Protective Services dwingt de mini-baas (Marsai Martin) om naar school te gaan, waardoor haar leven flink in de war wordt geschopt. Op komische wijze volgen we haar in haar jonge gedaante op school, waar ze totaal niet aansluit bij haar ‘leeftijdsgenootjes’. Samen met April moet ze haar bedrijf in goede banen blijven leiden. Dat lijkt een grote klus te worden voor deze kleine meid …

Little is vanaf 12 april 2019 te zien in de bioscoop.

Hotel Mumbai is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de trailer wordt de spanning flink opgebouwd. Nadat er al verschillende aanslagen zijn gepleegd, wordt ook Hotel Mumbai onder vuur genomen door gewapende terroristen. We zien verschillende personages die er alles aan doen om veilig te blijven en anderen in het hotel in veiligheid te brengen. In hun heldhaftige poging om elkaar te beschermen, raken ze steeds meer in gevaar. Als de terroristen aan de andere kant van de deur staan, besluiten ze net op tijd dat ze die deur niet moeten openen. Kunnen de medewerkers en hotelgasten er samen voor zorgen dat ze de aanslag overleven?

Hotel Mumbai is vanaf 4 april 2019 te zien in de bioscoop.

In de trailer voor Velvet Buzzsaw ontmoeten we kunstcriticus Morf Vandewalt (Jake Gyllenhaal). Zo kritisch als hij is, levert hij veel commentaar op kunstwerken. Als zijn oog valt op schilderijen van een onbekende artiest, blijken die werken meer te zijn dan alleen een paar vegen op een doek. Een supernatuurlijke kracht die verborgen zit in de doeken schrikt de kusntwereld op. De kracht brengt de afgebeelde personen op de doeken tot leven. De geschilderde griezels strekken hun armen uit om de kunstliefhebbers bij hun vodden te grijpen.

Velvet Buzzsaw is vanaf 1 februari 2019 te zien op Netflix.