Doorgaan naar artikel
Battlefield V Lightning Strikes-trailer toont inhoud van chapter 2
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vorige week werd al bekendgemaakt dat we ons later in januari mogen opmaken voor het tweede Tides of War-hoofdstuk. Vandaag is er een Battlefield V Lightning Strikes-trailer onthuld waarin te zien is wat we kunnen verwachten.

Het is de tweede update die we sinds de release hebben mogen ontvangen. Overture was de eerste en bracht ons onder andere een nieuw verhaallijn in de singleplayer. De aankomende update met de naam Lightning Strikes, voegt verschillende onderdelen toe aan de multiplayer. Zo wordt er niet alleen de langverwachte co-op-modus toegevoegd, maar maakt de welbekende modus Rush zijn terugkeer. Er wordt in Grand Operation tevens een nieuwe missie toegevoegd.

De trailer toont ook beelden van nieuwe voertuigen en wapens waaronder de M1922 MMG voor support, de semi-automatische Modele 1944 voor assault en de Zk-383 SMG voor medic. Deze wapens kunnen de spelers vrijspelen door de wekelijkse opdrachten te voltooien. Ze zijn overigens enkel beschikbaar tijdens de periode van Lightning Strikes.

Aan het einde van de trailer wordt ook nog even snel gehint naar Firestorm, de Battle Royale-modus die we in maart mogen verwachten. Hopelijk wordt hier snel meer over bekend. Vanaf 17 januari is de update actief en voor iedereen gratis beschikbaar.