Bereid je voor op de eerste Feebas Limited Research

Jeffry van Geel, 19 januari 2019
Profiel

Over drie uur kunnen we van slag met de eerste Feebas Limited Research, drie uur lang krijg je de kans om Feebas uit quests te krijgen en die kan dan ook nog eens shiny zijn. Omdat het de eerste keer is weten we nog niet helemaal waar we ons op moeten voorbereiden, maar toch hebben we een aantal tips voor jullie!

Eventtijden

De eerste Feebas Limited Research vindt plaats op 19 januari van 11.00 uur tot en met 14.00 uur. Dat betekent dat we drie uur lang quests kunnen gaan jagen.

Event-Pokémon: Feebas

Feebas is de bijzondere Pokémon waar we op kunnen jagen. In tegenstelling tot Community Day zit hij er niet in overvloed, maar alleen in quests. Candy zal dus een stuk zeldzamer zijn dan tijdens Community Day. Aangezien iedere vangst, ook een shiny, een gegarandeerde is kun je het beste altijd Pinap Berries gebruiken.

  • Tip: Zorg dat je stack leeg is, dan kun je er 100 stacken en dus sneller door met spelen
  • Tip: Gebruik Pinap Berries om meer candy te krijgen om die shiny te krijgen
  • Tip: Er is geen extra aanval, focus je dus echt voor op shinies en candy hiervoor

Event-locatie:

Overal waar je ook bent in het spel kun je het spel spelen, echter heb je veel Pokéstops nodig om meer kans te hebben op een shiny. Een binnenstad, pretpark, dierentuin of ander dichtbevolkt gebied zijn dus positief. Omdat je minder moet vangen kun je er ook voor kiezen om met een groep rond te gaan rijden en iemand anders de telefoon van de chauffeur te geven. Let op, onderzoek de dierentuin of het pretpark wel vooraf op het aantal Pokéstops. Nieuwere locaties hebben meestal weinig Pokéstops.

  • Tip: Zoek een plek met heel veel stops
  • Tip: Ga met een auto of fiets rondrijden om sneller bij meer stops te zijn
  • Tip: Inspecteer de plek goed van te voren

Shiny-tips:

Zoals gezegd is het doel vooral minimaal twee shinies te krijgen en voldoende candy hiervoor te hebben natuurlijk. Bij Squirtle gaven bepaalde Pokéstops gegarandeerd een shiny Pokémon. We weten pas kort na 11.00 uur of dit vandaag ook zo is, maar ben er in ieder geval wel op voorbereid!

  • Tip: Houd je lokale Whatsapp-groepen in de gaten voor locaties van shinies (als die zeker zijn)

Het laatste nieuws

Op onze Facebookgroep houden we je op de hoogte. Word lid en mis niets, ook niet komend weekend.