Doorgaan naar artikel
Nieuwe Days Gone-beelden tonen The Farewell Wilderness
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Na de aankondiging in 2016 en de uitstel van releasedatum komt de dag dat de game in de winkel ligt steeds dichterbij. Waarschijnlijk mogen we de komende weken meer informatie verwachten met vandaag alvast de nieuwe Days Gone-beelden die ‘The Farewell Wilderness’ tonen, een omgeving in de Amerikaanse staat Oregon.

De video toont een grote open wereld vol gevaren en verrassingen. Je reist per motor door verschillende gebieden, waaronder besneeuwde bergen en vulkanische ravijnen. Gaandeweg krijg je te maken met allerlei soorten gevaren. Zo zijn er onder andere de Freakers en Marauders, dit zijn zombie-achtige wezens waar je het liefst ver van uit de buurt blijft. Daarnaast is The Farewell Wilderness bezaait met roofdieren waar je voor zult moeten oppassen. Je kan zomaar te grazen worden genomen door een groep wolven.

Wanneer je Days Gone als pre-order koopt, dan krijg je als bonus een kruisboog en enkele toevoegingen op je motor. Daarnaast zijn er ook verschillende edities verkrijgbaar. Naast de normale editie zijn er ook de Digital Deluxe en de Collectors Edition. De eerstgenoemde heeft een digitaal mini-artbook, maar ook de soundtrack, motorskins en een thema voor je PlayStation 4. De Collectors Edition beschikt over dezelfde items, maar heeft daarbij ook nog een beeldje, enkele plaatjes, een steelbook, fysieke soundtrack en diverse Days Gone-spelden.

De game staat gepland voor  26 april exclusief voor PlayStation 4.