Doorgaan naar artikel
Julia de Bruin
Julia de Bruin
Profiel

Er verschijnen het hele jaar door ontzettend veel films en natuurlijk trailers van die films. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van alle films die eraan komen, maken wij wekelijks een overzicht van de nieuwste trailers die je gezien moet hebben! Met deze week SPIDER-MAN: FAR FROM HOME, High Life, Five Feet Apart en John Wick: Chapter 3 – Parabellum.

Peter Parker (Tom Holland) reist in SPIDER-MAN: FAR FROM HOME af naar Europa. Zijn Spider-Man-suit laat hij achter in Amerika; hij gaat namelijk niet naar Europa om de held uit te hangen, maar om net als zijn vrienden ook te genieten van de zomer. Als hij met een van zijn roomies hun kamer binnenwandelt, zit Nick Fury (Samuel L. Jackson) daar op hem te wachten. Fury kaapt Parkers lollige zomervakantie in Europa omdat Parker hem moet helpen het kwaad te bestrijden. Kan Spider-Man ook ver van huis de mensen om zich heen beschermen?

Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli 2019 te zien in de bioscoop.

In High Life zien we Monte (Robert Pattinson) op reis door de ruimte met zijn dochtertje. Samen met een aantal andere mensen die er op aarde niet helemaal tussen pasten, werd hij ‘gerecycled’. De mensen die op bizarre wijze worden hergebruikt, worden ingezet voor een wetenschappelijk project in de ruimte. Hun leven verliezen ze aan de wetenschap, met de bedoeling om perfectie te bereiken. De perfecte mens zal hier worden ontwikkeld, maar voor deze geïsoleerde mensen, ver weg van de bewoonde wereld, lijkt er verder geen doel meer te zijn in het leven.

High life is vanaf 14 maart 2019 te zien in de bioscoop.

‘6 feet apart at all times’ is wat zuster Barb (Kimberly Hebert Gregory) zegt tegen Will (Cole Sprouse) en Stella (Haley Lu Richardson). De twee tieners ontmoeten elkaar in het ziekenhuis waar ze beiden behandeld worden voor een levensbedreigende ziekte. Ze worden verliefd, maar mogen vanwege hun eigen gezondheid niet dichter bij elkaar in de buurt komen dan die zes voet. Terwijl Will eerst weinig hoop lijkt te hebben, zorgt de moed en het doorzettingsvermogen van Stella ervoor dat ze samen de strijd aangaan tegen hun ziekte. Ze letten er goed op dat ze de goede medicatie gebruiken en geen fouten maken die hun gezondheid in gevaar kunnen brengen. Ondanks hun kwakkelende gezondheid, besluiten de verliefde tieners vervolgens dat ze best een voet in kunnen leveren om iets dichter bij elkaar te zijn. Zal hun doorzettingsvermogen en liefde de ziekte overwinnen?

Five Feet Apart is vanaf 22 maart 2019 te zien in de bioscoop.

In het derde deel van de John Wick-reeks is de moordende Wick (Keanu Reeves) op de vlucht. Hij heeft een andere huurmoordenaar gedood, waardoor hij wereldwijd gezocht wordt. Nu er een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd gezet is, krijgt Wick het flink benauwd. Er zijn behoorlijk veel belangstellenden die dat geld graag in ontvangst willen nemen. In een haast onmogelijke strijd, haalt Wick alles uit de kast om niet gepakt te worden. Kan hij ontsnappen?

John Wick: Chapter 3 – Parabellum 
is vanaf 16 mei 2019 te zien in de bioscoop.