Doorgaan naar artikel
Stellaris: Console Edition verschijnt in februari al, bekijk hier uitgebreide gameplay
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

In 2016 verscheen Stellaris, een behoorlijk succesvolle ‘Grand Strategy’-game waarin de spelers het sterrenstelsel ontdekken. Je kunt je eigen rijk opbouwen, onderhandelen met verschillende Alien-volken, op onderzoek uitgaan en de wetenschap een eindje verder helpen. Vorig jaar werd de Stellaris: Console Edition al aangekondigd, maar vandaag is daar dan ook een trailer inclusief releasedatum. De trailer geeft je een behoorlijk goed beeld van wat je van de game kan verwachten, dus geef die vooral een kijkje bovenaan deze pagina.

De Deluxe Edition is voor €59,99 aan te schaffen en bevat drie DLC-pakketten, waaronder de uitbreiding Utopia. De normale editie gaat voor de zachte prijs van €39,99 over de toonbank, wat niet misselijk is gezien je er enorm veel speeluren uit kan halen.

Stellaris: Console Edition verschijnt 26 februari 2019 voor PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je enorm geïnteresseerd zijn en niet kunnen wachten, dan hebben we hieronder een livestream voor je waarin de ontwikkelaar ruim een uur lang laat zien hoe de game speelt op consoles.