Doorgaan naar artikel
Motor in Days Gone is belangrijkste vervoersmiddel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vorige week werd de gevaarlijke omgeving getoond in nieuwe uitgebrachte beelden. Zojuist is er wederom een trailer uitgebracht die zich ditmaal voornamelijk richt op hoe belangrijk de motor in Days Gone is.

Als Deacon St John krijg je het behoorlijk zwaar in de wereld van Days Gone. Eén van de belangrijkste bezittingen van Deacon is zijn motor. Het is niet alleen zijn vervoersmiddel om door de open wereld te scheuren, maar wordt ook gebruikt als opslag voor zijn wapens en andere voorwerpen. Wanneer de motor stuk gaat dien je hem zelf te repareren of naar een werkplaats te brengen waar je nieuwe onderdelen kunt kopen die ervoor zorgen dat de duurzaamheid wordt vergroot.

Daarnaast kan de motor worden opgewaardeerd met verschillende onderdelen. Zo krijg je onder andere de mogelijkheid om meer wapens en munitie op te slaan in je zadeltassen. Er zijn ook upgrades die zorgen voor betere prestaties. Zo zal hij sneller rijden wanneer je een lachgas-installatie aanbrengt en dit kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Bovendien is de motor je thuisbasis waar je naar terugkeert wanneer je bijvoorbeeld sterft.

Days Gone wordt exclusief uitgebracht voor PlayStation 4 op 26 april.