Doorgaan naar artikel
Dragon Ball Game Project Z-trailer toont het verhaal
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Vorige week kwam als het ware al een aankondiging van een aankondiging voor ‘Project Z‘. Gisteren is de succesvolle Dragon Ball FighterZ World Tour spectaculair afgerond en als kers op de taart kregen we dan eindelijk de Dragon Ball Game Project Z-trailer waar we op zaten te wachten. Nou ja, eigenlijk kunnen we het beter een teasertje noemen.

Veel zien we namelijk niet in de video: er worden wat nagemaakte beelden van de Dragon Ball-serie getoond, maar niet hoe dit in de game zal zitten of veel belangrijker, wat voor game het gaat worden. Het wordt  duidelijk dat Goku de hoofdpersoon zal zijn, maar dat is natuurlijk weinig verrassend als het gaat om een Dragon Ball-game. We weten ook dat het om een Action-RPG zal gaan, maar dat kan toch een boel verschillende dingen inhouden. Denk aan iets als Dark Souls, maar ook DiabloDevil May Cry, The Witcher en een boel andere games horen in dit genre thuis. Het is dus nog vrij nietszeggend allemaal.

We zijn blij dat de game nu écht aangekondigd is, maar toch wachten we nog even op beelden van de gameplay voordat we feest gaan vieren.