Niantic kondigt Pokémon GO-valentijnsevent 2019 aan via nieuwsbrief

Jeffry van Geel, 08 februari 2019
Profiel

In dit bericht lees je alles over de eerste aankondiging van Niantic omtrent het Pokémon GO-valentijnsevent 2019. Altijd als één van de eersten het nieuws op jouw computer of smartphone? Word dan lid van onze Facebookgroep of volg ons op Telegram.

Afgelopen nacht heeft een gedeelte van de Pokémon GO-spelers weer een nieuwsbrief gehad. Eerder al, bijvoorbeeld afgelopen week nog met het Lunar-event, was deze nieuwsbrief een belangrijke bron voor spelers als het aankomt op nieuws. Zo ook nu, want in de nieuwsbrief zijn er meerdere evenementen aangekondigd. Onder andere het Pokémon GO-valentijnsevent 2019 werd voor het eerst genoemd. En alhoewel wij er vanuit gingen dat de derde editie van dit succesvolle evenement zeker weer terug zou komen, is een bevestiging altijd fijn.

Het enige wat nu bekend is over het evenement, is dat er weer een hoop roze Pokémon zullen zijn. Onbekend is ook wanneer het start, maar het huidige evenement loopt tot en met 13 februari. Dus ergens dan is een goed moment.