Het Apex Legends Nessy-geheim is opgelost, inclusief handleiding!

Rutger Engel, 12 februari 2019
Profiel

Eerder vandaag schreven we al dat er een geheimzinnige Easter Egg in Apex Legends was gevonden. Zo hadden sommige spelers kleine knuffels van dino’s gevonden. Als je deze beschoot, verscheen er in beeld “A Nessy appears…”. Wat dit verder betekende, wist niemand.

Slechts een paar uur later is het geheim al opgelost door een paar ware Bloodhounds! Zo werkt het: als je op een Nessy-knuffel schiet, verschijnt er een andere knuffel ergens in de wereld. Als je er tien in de juiste volgorde hebt beschoten, verschijnt er een gigantisch zeemonster in het water. Deze lijkt verder niets te doen en verdwijnt weer onderwater na een half minuutje. Toch is het een bijzonder leuke Easter Egg.

Waar vind je de knuffels?

Dankzij een Reddit die speciaal voor deze Easter Egg is opgericht, NessySecrets, is de volgende afbeelding gemaakt:

Op deze afbeelding zie je alle locaties en de volgorde waarin je ze moet schieten. Dit is een flinke taak, dus wees goed voorbereid met de nodige hoeveelheid syringes en med kits en ga vijanden vooral zoveel mogelijk uit de weg. Hier zie je een video van Twitch-gebruiker GarbageKogMain die de gigantische Nessy voor het eerst tegenkomt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Apex Legends en met andere spelers alles over het spel bespreken? Wordt dan lid van onze Apex LegendsFacebookgroep.