Doorgaan naar artikel
Gierende banden en ronkende motoren in de DiRT Rally 2.0-launchtrailer
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Over een week is het eindelijk zover en kunnen we aan de slag met de opvolger van DiRT Rally. Om alvast een beetje in de stemming te komen, heeft Codemasters de DiRT Rally 2.0-launchtrailer vrijgegeven die je hierboven kunt bekijken.

Clive Moody, SVP Product Development bij Codemasters, zei het volgende over de game:

DiRT Rally 2.0 bouwt voort op de uitdagingen die de eerste DiRT Rally introduceerde en levert de moeilijkste uitdaging in de DiRT-franchise tot nu toe. De combinatie van verbeterde handling met elke individuele auto en verbeterde weersystemen, naast de nieuwe trackdegradatie, zorgt er ervoor dat elke fase compleet anders aanvoelt. Elke hoek op elke locatie heeft zijn eigen persoonlijkheid, waardoor de bestuurder van het begin tot het einde geconcentreerd en vastberaden moet blijven. Je gaat voor een foutloze rit, maar als dat niet lukt, dan probeer je gewoon het einde te bereiken!

DiRT Rally 2.0 zal op 26 februari verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Houd onze site goed in de gaten voor de review, want ook wij zijn bezig om de nodige kilometers te maken.