Doorgaan naar artikel
Shovel Knight Treasure Trove-uitbreidingen King of Cards en Showdown uitgesteld
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Op zijn blog laat ontwikkelaar Yacht Games Club weten dat De Shovel Knight Treasure Trove-uitbreidingen King of Cards en Showdown worden uitgesteld. Deze uitbreidingen zouden in eerste instantie verschijnen op 29 april voor alle platformen. Ook de nieuwe Amiibo’s worden vooralsnog uitgesteld. Er is nog geen exacte datum aangegeven, maar Yacht Games Club claimt dat het hooguit een paar maanden zal duren. Daarbij geven ze ook aan dat er geen datums meer aangekondigd zullen worden tenzij er geen kans meer is op uitstel.

De lancering van de uitbreidingen gaan nog steeds tegelijkertijd. Bovendien gaat het gepaard met de release van een fysieke versie voor zowel PlayStation 4 als de Switch. Echter zal de prijs van de game tegen die tijd wel stijgen van €24,99 euro naar €39,99. Fans die deze prijsstijging willen vermijden, kunnen het spel nu alvast kopen. Meer informatie over de uitbreidingen, de fysieke versies en de Amiibo’s vind je hier.

Zowel King of Cards als Showdown zijn gratis Shovel Knight Treasure Trove-uitbreidingen. Alle voorgaande DLC, zoals bijvoorbeeld Specter of Torment, zijn ook deel van de Treasure Trove-editie.

Speel Shovel Knight Treasure Trove nu op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.