Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

Escape Rooms zijn al een tijdje een bekend fenomeen. Je wordt opgesloten in een kamer met een groepje bekenden en probeert binnen de gezette tijd daaruit te ontsnappen. Dit doe je door allerlei puzzels op te lossen en uiteindelijk het mysterie van het slot op de deur te ontrafelen. Erg spannend en leuk en ook bij NWTV zijn we erg fan van deze vorm van vermaak.

Dit zal ook de inspiratie zijn geweest van de makers van Escape Room, die vanaf 28 februari in de Nederlandse bioscopen draait. De kamer waarin de personages uit de film dit keer plaatsnemen, is echter wat minder vergevingsgezind dan je gewend bent en kan zelfs behoorlijk dodelijk genoemd worden. Spanning gegarandeerd dus!

Wij mogen van Universal drie keer twee kaarten weggeven voor deze film met daarbij nog een leuk goodiepakket met daarin een houten puzzelset en een kaartspel. Wil je kans maken op deze prijzen, stuur dan het antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet zit jij komend weekend in de bioscoop te griezelen.

Deborah Ann Woll speelt een van de hoofdrollen in Escape Room. Eerder speelde zij in een HBO-serie over vampiers. Wat was de naam van deze serie en hoe heette haar personage?

Escape Room Foto: Universal