Doorgaan naar artikel
Flinke Red Dead Online-beta-update uitgebracht
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Al een tijdje zitten we in de beta-fase van de multiplayermodus van Red Dead Redemption 2. Tussendoor zijn er al enkele verbeteringen en extra content toegevoegd, maar zojuist is er een flinke Red Dead Online-beta-update uitgebracht.

De update zal naast verbeteringen ook flink wat content toevoegen aan de online-ervaring. Zo is er onder andere een nieuwe modus toegevoegd, maar ook nieuwe dagelijkse uitdagingen waarmee spelers “Gold Nuggets”en XP kunnen verdienen. Deze kunnen ze in-game weer gebruiken voor andere items. Vanaf volgende week zal er ook een nieuw Free Roam-evenement toegevoegd worden onder de naam “Fools’ Gold”, waar één speler rondloopt in een beschermend outfit volledig van goud. Het doel hierbij is dat je de gouden speler uitschakelt om punten te verdienen. Vervolgens kun je hiermee ook je skills upgraden voor het volgende doelwit. Spelers kunnen ook aan de slag met nieuwe Target Races en vissersuitdagingen voor als je even rustig aan de waterkant wilt zitten. Up in Smoke, Spoils of War en Plunder zijn tevens drie nieuwe Showdown-modi waarin spelers tassen en buit van elkaar moeten stelen en zien te overleven. Er is echter nog niet bekend wanneer we deze nieuwe modi mogen verwachten.

Om de update compleet te maken zijn er ook nieuwe wapens beschikbaar waaronder een zeldzame shotgun en is binnenkort de Evans Repeater beschikbaar in de catalogus van de lokale wapenhandelaar. Dit gaat gepaard met nieuwe kledingstukken en emotes om je personage mee aan te kleden en te personaliseren. De Red Dead Online-beta-update biedt tevens vervroegde toegang tot de Jawbone Knife en tijdelijke toegang tot exclusieve kleding voor de PlayStation 4-eigenaren.