World of Warships: Legends-Early Acces is vandaag live gegaan

Erwin Voorn, 16 april 2019
Profiel

Hijs het anker op, start de motoren en zet koers voor open zee: de World of Warships: Legends-Early Acces is vandaag live gegaan en is te downloaden via de Playstation Store en Xbox Store.

Deze Early Acces biedt je een verscheidenheid aan oorlogsschepen uit de klassen battleship, cruiser en destroyer. Legendarische admiraals zullen je vaardigheden een boost geven, terwijl je het opneemt tegen andere spelers op vijf verschillende maps. Wargaming zal uiteraard de game van reguliere updates en nieuwe content voorzien. Zo zullen er gaandeweg meer boten te ontgrendelen zijn en kan je de zeeslagen uitvoeren op nieuwe maps.

World of Warships: Legends is geen simpele pc-port, maar volledig van de grond af aan opgebouwd. Hierdoor kan de game de volledige kracht van de consoles benutten en ondersteunt het HDR. In een latere update zal ook volledige 4K-ondersteuning toegevoegd worden.

World of Warships: Legends is nu gratis te downloaden voor de Playstation 4 en Xbox One. Hier kun je onze bevindingen lezen van de closed beta van afgelopen maart.