Doorgaan naar artikel
Splinter Cell Blacklist: The Fifth Freedom Trailer
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

Het duurt nog wel even voordat Splinter Cell Blacklist uitkomt op de Playstation 3, Xbox 360 en de PC. Toch komen er steeds meer nieuwtjes over de game naar buiten. Ook zoals deze keer in de The Fifth Freedom Trailer.
Het verhaal van de game luidt als volgt :

In 1941 gaf President Franklin Delano Roosevelt een speech die later bekend werd als de “Four Freedoms” speech. Hierin legde hij de nadruk op de vier fundamentele vrijheden die mensen overal ter wereld als geboorterecht zouden moeten beschouwen. Die vier vrijheden, destijds allen voortgebracht in een wereld van ongekende barbaarsheid, waren de volgende:  Vrijheid van meningsuiting, Vrijheid van eredienst, Vrijheid van wil en  Vrijheid van angst.

Al snel werd het duidelijk dat hoe nobel het ideaal van deze vier vrijheden ook mocht zijn, nog steeds zouden er momenten volgen waarop deze verdedigd moesten worden: tegen onderdrukking, tegen tirannie en tegen terreur. En zo werd de Vijfde Vrijheid in het leven geroepen: het recht en de verantwoordelijkheid om alles te doen wat nodig is om de eerste vier te beschermen.

Nu ligt de inzet echter nog hoger. Terroristen hebben het Amerikaanse grondgebied als doelwit gesteld en daardoor is niemand meer veilig. Nu de president op niemand meer kan rekenen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en de Blacklist te stoppen, besluit Sam deze zware last – en de Vijfde Vrijheid – nogmaals op zijn schouders te nemen.

[TUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8YZtsaMSxLA&hd=1[/TUBE]