Doorgaan naar artikel
Among the Sleep – Enhanced Edition komt naar de Switch
Danielle Rooijakkers
Danielle Rooijakkers
Profiel

De first-person-horror-game Among the Sleep maakt dit jaar zijn opwachting op de Nintendo Switch. Een aantal jaar eerder verscheen Among the Sleep al als digitale game op PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze werd destijds dermate goed ontvangen dat Krillbite Studio heeft besloten om ook de Nintendo Switch te voorzien van een versie: Among the Sleep – Enhanced Edition, met verbeterde graphics, nieuwe dialogen en een nieuw level.

In Among the Sleep – Enhanced Edition kruip je als speler in de pyjama van een tweejarige peuter die zijn moeder kwijt is. Met een teddybeer als enige troost ga je in het donker naar haar op zoek. Hierbij kom je terecht in verschillende donkere en angstaanjagende omgevingen, waaronder een spookachtige speeltuin, een duister bos en een verlaten hut.

De game zal vanaf 29 mei verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch, in zowel digitale als fysieke vorm. Daarnaast zal deze horrorgame tegelijkertijd als fysieke editie voor de PlayStation 4 en Xbox One in de winkels liggen.

Benieuwd naar deze surrealistische nachtmerriewereld op de Nintendo Switch? Bekijk dan vooral even het filmpje met de eerste tien minuten aan gameplay.