Opnieuw zijn er OnePlus 7 Pro-afbeeldingen gelekt

Britt Luttik, 04 mei 2019
Profiel

Het duurt niet lang meer tot de onthulling van de OnePlus 7-serie, maar opnieuw lijkt het erop dat er OnePlus 7 Pro-afbeeldingen gelekt zijn. Dit zagen we eerder ook al, naast de prijs en afbeeldingen van verschillende accessoires. Op verschillende sites zijn afbeeldingen verschenen en ook een Twitter-bericht geeft ons een eerste indruk.


De OnePlus 7 Pro zal naast de OnePlus 7 uitgebracht worden en mogelijk met een 5G-model. Het gaat om een high-end toestel met een randloos design en een curved scherm. Er is geen notch of frontcamera meer aanwezig, maar een pop-up-camera zal deze taak overnemen. Het model zal een 6,67-inch AMOLED-display bevatten met een resolutie van maar liefst 3120×1440 pixels. Daarnaast zal een verversingssnelheid van 90Hz ondersteund worden, iets wat we nog niet veel zien op de smartphonemarkt. Verder verwachten we binnenin een Snapdragon 855-processor aan te treffen, 6-, 8- en 12GB werkgeheugen en opslagcapaciteit vanaf 128GB. De accu zal een capaciteit hebben van 4000mAh en snelladen ondersteunen.

Vermoedelijk zal de OnePlus 7 Pro ongeveer €700,- gaan kosten en de OnePlus 7 €550,-. Wat betreft het 5G-model blijven nog een hoop zaken onduidelijk. Voor nu lijkt het erop dat naast de Pro ook nog een OnePlus 7 Pro 5G wordt uitgebracht die eventueel hardwarematig nog kan verschillen, maar vooralsnog zullen we moeten wachten op de officiële onthulling op 14 mei.