Doorgaan naar artikel
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

Het is tijd voor een Pokémon GO NL-feestje! Komende maandag is Jeffry, de drijvende kracht achter de groep, jarig en als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens bijna 25.000 leden op Facebook, 2.500 leden op Instagram en 1.500 leden op Telegram. Tijd voor een feestje, samen met jullie!

Mario-dekbed!

Samen met Dekbeddengoed.nl geven we om te beginnen net als eerder een tof dekbed weg! We hebben dit keer de keuze uit twee Mario-dekbedden:

Naast dat we één van de twee dekbedden mogen weggeven, kunnen we ook een exclusieve korting aanbieden! Klik op de afbeelding om naar het dekbed te gaan en gebruik de kortingscode Mario10.

Pokémon Shield of Pokémon Sword

We hebben nog een tweede weggeefactie, maar die gaat wel een stapje verder. Allereerst willen we dan de volgende aantallen bereiken voor het einde van de maand:

Tevens lanceren we een nieuw kanaal op Whatsapp voor NWTV. Daarin komen dagelijks alle previews, reviews, prijsvragen en rubrieken voorbij. Zo lees je bijvoorbeeld straks als één van de eersten wat wij van Pokémon Sword & Shield vinden. Halen we ook op dit kanaal voor het einde van de maand ons doel, 1.000 leden, dan gaat de game Pokémon Sword of Pokémon Shield eruit. Je ontvangt deze op de release in de bus! En meedoen is verder makkelijk, alle leden van onze Facebookgroep doen mee. Aanmelden voor WhatsApp doe je als volgt:

We hopen deze feestelijke maand samen met jullie nog een beetje feestelijker te maken en zien graag jullie allemaal terug op onze verschillende kanalen!